Provoni tani, vendosni më vonë.
Muaji i parë falas!

Platformë minimaliste për menaxhimin e termineve

Dizajnuar për

 

Harroni telefonatat dhe mesazhet e pafundme me klientë për të caktuar një termin! Përmes agjenda.com, klientët kanë mundësinë të caktojnë termine tek ju në çdo kohë, brenda orarit të punës që ju keni përcaktuar.

Pse duhet t'a përdorni agjenda.com për biznesin tuaj?

Proces i shpejtë -
Përmes agjenda.com, klientët kanë mundësinë të caktojnë termine tek ju në çdo kohë, brenda orarit të punës që ju keni përcaktuar. Procesi i caktimit të terminit është i thjeshtë dhe zgjatë vetëm disa sekonda.
Klientët njoftohen përmes SMS -
Pas caktimit të terminit, çdo klient do të pranojë një SMS me detaje. Ata do të kenë poashtu mundësinë të anulojnë terminet në çdo kohë përmes linkut të bashkangjitur në SMS.
Terminet -
agjenda.com j'u ofron një listë me detaje të termineve të caktuara për biznesin juaj. Në këtë listë ju keni mundësinë jo vetëm të shikoni detajet e termineve, por edhe t'i anuloni ato sipas nevojës. Gjithashtu, platforma ofron opsionin për të njoftuar klientët përmes SMS rreth anulimeve, duke siguruar kështu një komunikim të shpejtë dhe efektiv me klientët tuaj.
Shërbimet -
Listoni shërbimet që i ofroni me detaje të ndryshme si kohëzgjatja dhe çmimi, në mënyrë që të ofroni një qasje të përshtatshme dhe transparente për klientët tuaj.
Orari i biznesit -
Caktoni orarin e punës për secilin lokacion të biznesit. Evitoni termine të padëshiruara jashtë orarit të punës.
Stafi -
Regjistroni dhe menaxhoni të gjithë stafin e biznesit tuaj në një platformë të vetme. Secili anëtar i stafit do të ketë profilin e vet ku mund të menaxhojnë terminet dhe informacionet tjera.
Lokacionet -
Me agjenda.com, ju mund të regjistroni të gjitha lokacionet e biznesit tuaj. Kjo ju mundëson të menaxhoni në mënyrë efikase të gjitha terminet, stafin, shërbimet dhe oraret për secilin lokacion.
Bllokimi i termineve -
Dëshironi të bllokoni caktimin e termineve për disa orë, ditë apo javë? Pa problem, agjenda.com e mundëson këtë!
Zgjedh webfaqen e biznesit tuaj -
Ju do të keni mundësinë të zgjedhni webfaqen e biznesit tuaj, përmes së cilës klientët tuaj do të caktojnë termine, p.sh: biznesiyt.agjenda.com
Siguria e të dhënave -
Siguria e të dhënave tuaja është prioritet për ne. Për këtë arsye, platforma jonë përdorë teknologji të avancuara të sigurisë, dhe kemi politika strikte për mbrojtjen e privatësisë. Informacionet që ruhen në agjenda.com nuk shpërndahen me asnjë individ/organizatë/institucion!
Product screenshot

Çmimet

Paketa të drejtpërdrejta dhe pa komplikime

Pako 1

35€ /muaj

 • Menaxhim i termineve
 • Menaxhim i shërbimeve
 • Menaxhim i orarit të biznesit
 • Maksimum 2 anëtarë të stafit
 • Menaxhim i lokacioneve
 • Mundësia për të bllokuar terminet
Regjistrohu

Pako 2

60€ /muaj

Plan i përshtatshëm për biznese me staf më të gjerë

 • Menaxhim i termineve
 • Menaxhim i shërbimeve
 • Menaxhim i orarit të biznesit
 • Maksimum 5 anëtarë të stafit
 • Menaxhim i lokacioneve
 • Mundësia për të bllokuar terminet
Regjistrohu

Pyetje të shpeshta

Nëse pyetja juaj nuk është përgjigjur në pyetjet që pasojnë atëherë na kontaktoni në emailin [email protected]

Çfarë është agjenda.com?
agjenda.com është një platformë online e dedikuar për menaxhimin e termineve të bizneseve. Kjo platformë është ideale për biznese të vogla dhe të mëdha, si dhe për individë që kanë nevojë për një sistem të organizuar për të menaxhuar terminet e klientëve të tyre.
Si funksionon abonimi në agjenda.com?
Abonimi në agjenda.com është i projektuar për të qenë sa më i thjeshtë dhe i qartë. Ne ofrojmë dy paketa me rinovim mujor. Pas regjistrimit, ju do të jeni në gjendje të abonoheni në njërën nga paketat mujore. Pagesa mund të bëhet përmes kartës së kreditit ose kartës së debitit. Abonimi juaj do të rinovohet automatikisht çdo muaj në të njëjtën datë. Tarifa mujore do të tërhiqet automatikisht nga metoda e pagesës që keni zgjedhur. Ju gjithashtu do të merrni një njoftim me email/SMS para çdo rinovimi. Nëse dëshironi të anuloni abonimin, mund ta bëni këtë në çdo kohë në profilin tuaj pasi të jeni kyçur. Abonimi nuk do të rinovohet pas anulimit, por ju do të keni qasje në platformë deri në fund të periudhës së paguar.
Si të regjistrohem?
Për të filluar të përdorni platformën agjenda.com, klikoni mbi butonin në fillim të faqës që thotë "Regjistrohu". Ju do të udhëzoheni në një formular ku do të duhet të plotësoni të dhënat bazë si emri, mbiemri, numri i telefonit, dhe një fjalëkalim të preferuar. Pas plotësimit të formularit, ju do të pranoni një SMS me një kod verifikimi. Pasi që të shkruani kodin e verifikimit në platformën tonë atëherë do të krijohet llogaria juaj.
A ka tarifa shtesë?
Në agjenda.com, ne jemi të hapur dhe transparentë për çdo tarifë. Çmimi që shihni në faqen tonë përfshinë të gjitha kostot dhe nuk ka tarifa të fshehta ose shtesë. Megjithatë, është e rëndësishme të lexoni kushtet e përdorimit për të kuptuar nëse ka ndonjë tarifë shtesë për shërbime specifike që mund të dëshironi.
A ofroni prova falas (Free Trial)?
Po, muaji i parë është falas në agjenda.com!
A është e sigurtë platforma agjenda.com?
Siguria e të dhënave tuaja është prioritet për ne. Për këtë arsye, platforma jonë përdorë teknologji të avancuar të sigurisë si enkriptimi SSL dhe protokolle të tjera të sigurisë. Të gjitha të dhënat ruhen në server të sigurtë dhe kemi politika strikte për mbrojtjen e privatësisë.
A ofrohet agjenda.com në gjuhë tjera?
Për momentin agjenda.com ofrohet vetëm në gjuhën shqipe, mirëpo së shpejti do të ofrohet edhe në gjuhë të tjera.
Në cilat vende ofrohet agjenda.com?
Për momentin agjenda.com ofrohet vetëm për individ/biznese në Republikën e Kosovës, mirëpo së shpejti agjenda.com do të zgjerohet edhe në shtete tjera.

Na kontaktoni