Politika e Privatësisë për Agjenda.com

1. Hyrje

1.1 Kjo Politikë e Privatësisë ka për qëllim të njoftojë përdoruesit për menyrat e grumbullimit, përdorimit, dhe mbrojtjes së të dhënave personale në platformën Agjenda.com.

2. Të Dhëna që grumbullojmë

2.1 Ne grumbullojmë të dhëna të tilla si emri, mbiemri, adresa e email, numri i telefonit, dhe çdo informacion tjetër që nevojitet për të siguruar shërbimin.

3. Përdorimi i Të Dhënave

3.1 Të dhënat tuaja nuk do të ndahen me palë të treta pa lejen tuaj të qartë, përveç në raste kur kjo është e nevojshme për të plotësuar një kërkesë ose transaksion.

4. Mbrojtja e Të Dhënave

4.1 Ne përdorim teknologji të avancuara si SSL dhe protokolle të tjera të sigurisë për të ruajtur dhe mbrojtur të dhënave tuaja. Serverët tanë janë të siguruar dhe monitorohen rregullisht.

5. Cookies dhe Teknologjitë e Tjera

5.1 Ne përdorim cookies për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Ju mund të ndryshoni preferencat e cookies në shfletuesin tuaj.

6. Ndryshime në Politikën e Privatësisë

6.1 Ne mund të bëjmë ndryshime në këtë politikë në çdo kohë, dhe ndryshimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas publikimit të tyre në platformë.

6.2 Është përgjegjësia juaj të rishikoni Kushtet dhe Rrethanat rregullisht për ndryshime.

7. Kontakt

7.1 Për pyetje ose shqetësime rreth kësaj Politike të Privatësisë, mund të na kontaktoni në [email protected].